Loyaliteits- & spaarprogramma direct inzetbaar voor uw bedrijf !

Kado4All.nl is een zakelijk incentive programma waarmee u met prachtige kado's uw relaties en medewerkers kunt belonen, motiveren en stimuleren. U kunt deze kado's bij bepaalde gelegenheden schenken of men kan deze verdienen door het verrichten van een prestatie in één van onze spaarprogramma's.

Een online spaaractie is dé manier om de betrokkenheid van uw klanten, dealers, verkopers of medewerkers te vergroten. Hoe groter de prestatie, hoe meer punten men verdient voor mooie kado's die men zelf mag uitkiezen.

U krijgt als bedrijf uw eigen shop die alleen toegankelijk is voor uw eigen deelnemers (klanten, medewerkers, relaties).

U kunt op meerdere manieren gebruik maken van ons concept, namelijk als:

1.kadoprogramma
In deze shop kunnen de door u opgegeven deelnemers slechts éénmalig een kado uitkiezen. Dit systeem kan gebruikt worden voor jubilea, Valentijn, secretaresse dag, Kerstmis etc. De deelnemers ontvangen namens u, op een door u te kiezen dag, een e-mail bericht met een inlogcode en verdere uitleg.

2. incentive of spaarprogramma
Hier kunnen de door u opgegeven deelnemers punten verdienen door het verrichten van een prestatie. Vervolgens kunnen zij met deze punten zélf kado's uitzoeken en blijven altijd op de hoogte van hun puntensaldo. U houdt zelf een puntenspaarsysteem bij in Excel en stuurt ons regelmatig een update zodat wij de puntensaldi kunnen bij houden. De deelnemers ontvangen namens u, op een door u te kiezen dag, een e-mail bericht met een inlogcode en verdere uitleg.

3. verjaardag management
Hier ontvangen de door u opgegeven deelnemers op hun verjaardag een felicitatie e-mail met een unieke inlogcode en verdere uitleg om zelf een kado uit te kiezen. Hier bepaalt u zelf de selectie uit alle beschikbare kado's op basis van uw eigen budget.

Voor alle opties geldt het volgende:
u heeft een eigen shop die aangepast kan worden qua kleurenschema en header
u maakt uw eigen selectie van de beschikbare kado's
u bepaalt zelf de waarde van de incentive punten
u bepaalt zelf de periode waarin uw shop actief moet zijn
u bepaalt zelf de tekst voor de homepage, infopagina en e-mail berichten
u bepaalt zelf het afleveradres voor de kado's, zakelijke of privé adressen

Prijzen
Wij bieden een keuze voor verschillende abonnementsvormen. Zie de pagina met ons prijsoverzicht.

Bent u geïnteresseerd en wilt u met ons de mogelijkheden voor een eigen shop bespreken ? Neem dan contact met ons op via ons contactformulier of bel ons op 010 - 432 00 44.